søndag den 12. april 2015

Oh Baby!

Jeg lovede jo at vende tilbage med et indlæg om Tivoli's musical 'DirtyDancing'. Lige nu føles det som flere uger siden, men sådan er det jo med ferie (Vi var derinde på den allerførste feriedag og der er sket meget siden da)

Forestillingen var booket næsten et år i forvejen. Alligevel havde jeg ikke de store forventninger til den, trods gode anmeldelser. Det er jo lidt en svær film at få omsat til teater/musical. Sangene er jo stadig gode og heldigvis var det også nogle fantastiske sangere, der optrådte. Historien er dog ikke den store - faktisk rimelig tynd, men det er nok en fordel, når det skal omsættes til de skrå brædder.

Det var et rigtig fint stykke og de havde fået meget med fra filmen - ja nærmest det hele. Sangene blev sunget på engelsk, hvilket efter min opfattelse var helt på sin plads. Jeg er ikke god til danske versioner af engelske ørehængere. Kulisserne var fine og godt lavet, så det hele spillede sammen.

Skuespillerne/sangerne spillede godt og de dansede godt. Hvis man er fan af tv-programmet 'Vild med Dans', tror jeg at man vil få meget ud af stykket (der er vist også nogle af skuespillerne/danserne i stykket, der har været med i programmet). Handlingen var (selvfølgelig) forudsigelig, men alt i alt var det lykkes ret godt at få filmen lavet om til en god musical. 

Jeg ved ikke, hvor lang tid de spiller, men mon ikke man kan se det på nettet? Hvis du har lyst og mulighed for at komme derind, vil jeg klart anbefale det. Især nu hvor Tivoli er åben og man så kan gå en tur i haven bagefter.

Obs: indlægget er ikke sponsoreret, bare min anmeldelse af min egen oplevelse - på min egen købte billet!

2 kommentarer:

 1. Lyder festligt, åh, den kære Swazey <3

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - ja, de må have set filmen et par gange, for de havde styr på alle bevægelser/attituder ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...