fredag den 17. april 2015

Ugen i små glimt - og madplanen

Denne uge har været temmelig lang. Der har været en masse arbejde omkring min gamle mormor, samtidig med at jeg har været i radioen, været til sidste omgang træning for denne sæson og ude to aftener med veninder. 
DR-byen en kold lørdag morgenSidste træning i denne sæson. Har været glad for mit Cross-fit hold. Nu skal jeg bare i gang med noget andet henover sommeren.  


Og foråret lader vente på sig i denne uge. Det har været så koldt, at jeg har fundet mine vanter frem igen, når jeg har skulle cykle om morgenen. Dog er de fine forårsblomster for alvor kommet frem i gadebilledet.
Nu glæder jeg mig til weekend, hvor jeg i dag henter ungerne. Lørdag byder på 40-års fødselsdag hos en veninde og ellers begynder hverdags-ugen med unger lige så stille mandag.

Madplanen er lagt og den kan I se her:Jeg har forlagt min opskrift på Jambalaya, så jeg har søgt inspiration på nettet. Lørdag er jeg ude hos en veninde og derfor står den på 'nem at lave' - mad for resten af familien. Og suppe-søndag holder lidt endnu. Den holder pause, når vi når det sene forår/sommer og varme.

Rigtig god weekend til jer alle derude...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...