onsdag den 1. april 2015

Nu det er april!

Vi holder stadig ferie. Og selv om jeg havde tænkt mig at åbne computeren, så  er det endnu ikke blevet til noget. Feriestemningen har slået sig ned og groet på mig og det er faktisk helt ok. 

Vi hygger, slapper af og spiser en masse lækkerier. I dag ekstra meget for vi holder nattøjsdag. En tradition tilbage fra dengang jeg var alene med ungerne og vi til tider trængte til at trække stikket på hverdagen og weekenders arrangementer. Så bruger vi en hel dag i nattøj. På sofaen med en masse film i tv. Pandekager til frokost osv. 

I dag er sidste hele dag inden ungerne skal hjem til deres far. Så tænker at den der computer stadig står der i morgen. Dagen bruges på ekstra meget kram og sidde tæt sammen. Nærvær og nærhed for alle pengene. 

Resten af påsken står på forberedelser til og afholdelse af yngste søns fødselsdag. Og lidt venindehygge. Og kærestetid. Så min marts status og ønskerne for april kommer snart. Indtil da så god påske til jer alle. 

8 kommentarer:

 1. God påske. Her er vi gået i alternativt feriemode alias oprydnings- og udrydningsmode, hvem skulle have troet det? Hele familien har været involveret, og der er tale om Work in Progress. Men de næste to dage er der planlagt storfamiliehygge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - oprydning lyder ikke dårligt og så kan man jo hygge om aftenen med god samvittighed. Kh Birgitte

   Slet
 2. Det lyder pragtfuldt, sådanne nattøjsdage benytter vi os også af. Pandekagerne ser lækre ud, håber de smagte perfekt. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - de smagte fantastisk og ret nemme at lave. Kh Birgitte

   Slet
 3. Der er bare noget ekstra hyggeligt, ved at beholde nattøjet på!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - både afslappende og hyggeligt! Kh Birgitte

   Slet
 4. Svar
  1. @Jacob - ja det kan du have ret i ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...