torsdag den 3. februar 2011

Trænger du til et nyt smykke?

Og vil du støtte et godt formål? Så tjek dette:

Forny dit smykkeskrin med en nøglehalskæde - og hjælp samtidig ofre for oversvømmelserne i Pakistan
Designerne Stine Goya og Rikke Wackerhausen, skuespillerinden Iben Hjejle, bloggerne bag Anywho, dj Le Gammeltoft, fotograf Henrik Bülow og flere andre er gået sammen for at rejse penge til Ingeniører Uden Grænsers arbejde i Pakistan. Formålet er at sælge 999 nøglehalskæder for at få råd til at bygge 200 huse til hjemløse. Smykkerne koster 263 kroner pr. stk.
Du kan fra onsdag 2. februar købe smykket hos Artrebels.com

col2

Nu har jeg jo snart fødselsdag - og jeg ved, at jeg skal købe nogle af gaverne selv. Så har slået 2 fluer med ét smæk: en fin gave til mig og en støtte til et formål :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...