onsdag den 2. februar 2011

Om sorg

Min kollega har desværre tabt kampen mod kræften. På fredag skal hun begraves. Det bliver ikke sjovt, det siger sig selv :-(

Jeg er ikke meget for begravelser, da det altid ribber op i en gammel sorg. Min elskede farmor døde da jeg var teenager og selv om det er rigtig mange år siden, så er såret efter det der stadig og smerten kan blusse op fra tid til anden.

"Sorg er kærlighed, der ikke vil holde op, selvom den, du elsker, er forsvundet"

6 kommentarer:

 1. :-( Det er jeg ked af at høre. Det er aldrig sjovt, når nogen tæt på en - familie, venner eller kolleger - går bort. Og da slet ikke til så meningsløs sygdom som cancer. Håber, du og dine kolleger kan støtte hinanden og klare jer igennem på fredag, og at dagen ikke bliver alt for hård ved dig, din gamle sorg til trods.

  SvarSlet
 2. *KRAM*

  "Stor sorg vidner om stor kærlighed."

  SvarSlet
 3. At tage til sin kollega´s begravelse giver både én selv og de pårørende noget værdifuldt.
  Selvom de kun skimmer dig i forbi farten er det vigtigt, at vide dem deres mor, søster, kone, kæreste har sat spor og betød noget.

  SvarSlet
 4. Tak for alle jeres dejlige kommentarer. Det blev lige lidt tæt på i dag, da jeg skulle bestille bårebuket.
  Jeg har kendt min kollega i 2 år og holdt meget af hende. 58 år er ingen alder at skulle dø i...
  På mit tidlige arbejde, måtte jeg også sige farvel til en kollega, som jeg havde kendt i over 10 år. Hans begravelse var rigtig slem, især fordi døden kom meget pludseligt og kun 2 måneder inden han skulle på efterløn...
  Men ved at hendes børn vil sætte stor pris på at vi fra afdelingen kommer og viser flaget. Og jeg trænger også til at sige farvel, jeg så hende ikke i de sidste 2 måneder...

  SvarSlet
 5. Gamle sorger behøver ikke hænge så længe. En god alternativ behandler kan sikkert få den afbalanceret på få minutter.

  I øvrigt betaler det sig aldrig at kæmpe mod noget, ingen vinder i en krig, kun våbenindustrien, i dette tilfælde medicinalindustrien. Nogen overlever den kamp, men det er med en miserabel nedbrudt krop, som har fungeret som slagmark. Kræft har man selv skabt, man kan ikke kæmpe mod den, men man kan kæmpe med den, kæmpe FOR SUNDHEDEN i stedet, det kan give gode resultater. Alle de jeg kender, der har kæmpet mod kræften er døde (15). Alle de jeg kender, der har kæmpet for sundheden i stedet, har fået kræften væk og har det godt (5).

  SvarSlet
 6. Rigtig godt citat, som beskriver det fantastisk godt. Jeg mistede min far da jeg var 13 år, og kærligheden holder ALDRIG OP.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...