mandag den 7. februar 2011

Sygdom

Ligesom ovre hos Øglemor (og åbenbart RIGTIG mange andre steder), er min yngste blevet ramt af noget sygdom. 39 i feber om morgenen, ret slatten og udsigt til 0% bedring i de næste par dage.

Den store er indtil videre gået fri - vi nøjes med noget hoste (det sædvanlige) i forbindelse med noget forkølelse.

Så har nu 2 lægetider de næste par dage... Håber godt nok det bliver en hurtig omgang - vi skal jo på skiferie lige om snart!

Vedrørende skiferie, så er jeg næsten på plads med udstyr. Jeg mangler kun skisokker til den mindste. Som H&M åbenbart ikke synes de skal sælge flere af, nu det er blevet februar! Må en tur ud på noget udvidet shopping fredag.

Mit eget udstyr bliver (som sædvanlig) total ukoordineret. Jeg har en lækker jakke (blå og cremefarvet) og overtræksbukser (sorte), som jeg har købt for laaang tid siden. Faktisk er det et børnesæt, str. 164, som er lidt stort i det. Har endnu ikke prøvet det, men satser på, at det passer trods de ekstra kilo, jeg har tillagt mig siden sidst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...