onsdag den 2. februar 2011

Jeg forstår det ikke:


 • hvordan man kan tabe et par (halvdyre) vanter på de 500 m vej fra sfo til bus (når 'man' i øvrigt er 9½ år)?

 • at jeg fik præsteret ikke at kunne huske opskriften OG derefter brænde suppen på til aften (altså, jeg har lavet den mindst 10 gange)?

 • hvordan omkvædet til ABBA's sang Mamma Mia, kan blive til 'I'm a gummi bear' (ok, han er kun 5½ år, men kan sige både goddag, farvel, godnat og godmorgen på engelsk) - bare at synge det på melodien er jo stort set umuligt (måske derfor det tog mig 4 dage at finde ud af, at det var den sang)?

 • jeg har hovedpine - jeg mener, jeg har jo drukket 3 kopper kaffe på arbejdet OG en liter væske (godt nok Cola Light, men se lige bort fra det)?

 • at når jeg nu HAR besluttet at være mere tilstede i nuet, droppet bloggeri og løbetur i dag, at jeg så stadig har dårlig samvittighed (især over det med løbet - og det hjælper ikke at dulme det med slik spiseri)?

1 kommentar:

 1. 1. Vanter fra netto
  2. Sluk den bærbare fra 17.00 til 19.00, gem den væk under sengetøjet...
  3. Et lille lykkeligt musisk sprog geni på vej,....tillykke
  4. Hovedpine .. hmm man kan også købe vanter i fakta eller strikke dem :-)
  5. Bloggerfri ..nååårrr men godt indlæg, god løbetur forbi slikbutikken, og velkommen i klubben "Nuet", jeg må igang....

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...