mandag den 21. februar 2011

Den der alder

I sidste uge havde jeg jo fødselsdag. Jeg blev 36 år. Mange spurgte mig i løbet af dagen, om det var slemt at blive ældre (og andre kommentarer i den dur).

Faktisk befinder jeg mig godt i 30'erne. Jeg er glad for min alder. Jeg føler mig erfaren... og lykkelig over, at jeg ikke er ung og naiv længere, at jeg har børn og at jeg ikke skal bekymre mig om, hvor jeg skal hen i livet (men bare rolig, så har jeg mange andre ting at bekymre mig om)!

Om jeg er blevet 'kedelig' med alderen? Yep, men også dybest set egentlig glad nok for at kunne falde i søvn lørdag aften til en gang Barnaby og ikke vågne søndag med tømmermænd (både de fysiske og de moralske).

Så til alle jer der spurgte: Nej, det var ikke spor slemt at blive et år ældre. Og jeg er allerede i gang med at gøre mit 36. år til et herligt år :-)

2 kommentarer:

 1. Tillykke... og op med humøret, det bliver meget værre i morgen. :)

  Nej, alderen er bare et tal... dybest set. Der findes masser af personer i tyverne som opfører sig nogle gamle pensionister.

  Og så findes der masser af personer i fyrrerne som er superfriske, superfrække og superfestlige og opfører sig som de var mindst ti-femten år yngre...

  SvarSlet
 2. Hurraaaaa!! skønt med kvinder der står ved og nyder deres alder. Godt skrevet.

  K. morsdilemma

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...