onsdag den 23. februar 2011

Skuffet!

Efter at diverse skønhedsredaktører på en masse dulle-blade havde anbefalet denne smarte skygge til smoky eyes, tænkte jeg, at sådan én måtte jeg da osse have. Ned i nærmeste Matas og vælge en af de lækre farver:

smokyeffect_large_polaroid

So far, so good... Men hjemme bliver man så slemt skuffet, når skyggen ikke er af særlig lækker kvalitet, den glider rundt på øjet og er svær at blende sammen.

Og når man i forvejen har det der problem med at skyggen ligger sig i folderne. Denne skygge gør det konsekvent! Også selv om jeg prøver at have underlag under. Så 'skøjter' skyggen rundt på hele låget.

Så mor er ikke sur, mor er skuffet! :-(

4 kommentarer:

 1. Super godt beskrevet. Jeg selv fatter hat af, hvordan man overhovedet gør - altså laver de dér smokey eyes!! Og jeg har læst stolpe op og stolpe ned om hvordan. Jeg har fulgt guides i punkt, guides på video osv.. men jeg ender ALTID med at ligne en skræmt pandabjørn - eller Nemi, for den sags skyld. Jeg er overhovedet ikke lækker når jeg er færdig med eksperimentet. Og jeg har brugt hundredvis af kroner på netop forskellige udgaver af samme varegruppe, som du omtaler - og jeg lærer det aldrig. Men jeg håber virkelig, at du finder noget som virker. Og når du gør - så vil jeg høre om det.

  K. morsdilemma

  SvarSlet
 2. Ellers må du ind i Magasin en af de dage, hvor de har makeup-artister stående - så du ikke bare får en god og grundig demo for hvordan det skal gøres, men også konkrete råd om hvilke produkter netop du skal bruge!

  Go' fornøjelse :-)

  SvarSlet
 3. *Morsdillemma: Jeg tror, jeg er med på, hvordan med de der smoky eyes (selv om jeg ikke ligger eyeliner på den våde kant, da jeg har ret små øjne i forvejen), men det irriterer mig grænseløst, når et produkt bliver anbefalet flere steder og det så er så ringe! Men man kan sagtens forstå, at du har problemer med looket - jeg har bare opfundet min egen variation. Kom forbi, hvis du skal have lidt træning ;-)

  *Line: Da jeg arbejdede i Kbh. var jeg ret ofte gæst hos standene for Lancome & Clinique (det var før jeg opdagede Chanel) og det er en super fin service, men nu er jeg ikke så tit i centrum, så må nøjes med Magasin i Rødovre (og de er altså tit lidt for fine til det der - selv om jeg har gode erfaringer med BodyShop)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...