fredag den 11. februar 2011

"Jeg har ondt i ryggen"

Sandheden var nok mere, at jeg havde minus motivation end ovenstående. Men i stedet gik jeg en lang tur for at klare hovedet og blive klar til weekenden. Drengene skulle have en ekstra overnatning hos deres far og jeg havde derfor tid til det hele. Skal holde fødselsdag, etape 1, i morgen, så har nu lavet lagkage, mørdej til hindbærsnitter og dækket bord. Resten laver jeg i morgen. Det inkluderer også nogle boller (som jeg håber, mindste sønnen kan hjælpe lidt med) og noget smuldre-bærkage. Skal nok blive hyggeligt :-)

3 kommentarer:

  1. Er det dig, der har fødselsdag? I så fald - stort tillykke :-)

    SvarSlet
  2. Jo, det er mig ;-) men først torsdag. Deraf Etape 1 i dag, etape 2 kommer torsdag og etape 3 fredag! Det er sgu hårdt at blive 36! Haha

    SvarSlet
  3. Hehe, ja det lyder hårdt. Men forhåbentlig også hyggeligt! Stort tillykke med dig i tilfælde af, at jeg glemmer at skrive det torsdag. (Og det gør jeg nok - i en alder af 32 er jeg allerede pænt dement... :-))

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...