søndag den 20. februar 2011

Færdig med test

Jeg er blevet færdig med min test af body oil for Anette. Så hvis du skulle få lyst til at springe ud i den, så er her min kommentar: 

Jeg har brugt olien på hele kroppen efter bad. Olien er meget lækker og gjorde huden blød. Selv om jeg ikke er gravid (den er målrettet til gravide), gør den huden meget elastisk/smidig, især på de strækmærker jeg har fra 2 graviditeter. Duften er dog ret gennemtrængende. Så meget at jeg faktisk ikke har haft parfume på i test-perioden (jeg bruger normalt uparfumeret bodylotion). Det er ikke så praktisk med glasflaske og fedtede oliehænder. Den har ikke kunne fugte mine (revnede) albuer helt, men alt i alt et godt produkt.  

dsc00384

2 kommentarer:

  1. Jeg er bare SÅ glad for at have dig i mit ærlige anmelder-panel. Hurra.

    SvarSlet
  2. Og jeg er ikke færdig med min Rosencreme, så den får lige lidt mere tid. Skal nok skrive anmeldelsen en af dagene :-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...