tirsdag den 8. februar 2011

Foto-blog???

Jeg smider en del foto på bloggen for tiden. Jeg er klar over det! Jeg har åbenbart ikke så meget på hjerte pt. Min undskyldning er, at jeg i den grad bliver overhalet indenom af det virkelige liv for tiden.

Så foto er lidt noget fyld... men også fordi jeg er en visuel person og de ting jeg vil fortælle om, nogle gange bedst beskrives/illustreres af et billede.

Men altså tilbage til det der, med ikke at have så meget på hjertet... Jeg gruer lidt for, hvad der skal ske med bloggen, når jeg sidder hjemme i 2 uger med foden oppe efter operation. Og glor lige ind i den blanke skærm. Med absolut intet i mit liv at fortælle om. Så ser I ikke bare rigtig meget frem til et ton billeder af min fod i forbinding ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...