tirsdag den 10. november 2020

Forskellige tirsdagstanker...

Jeg har været på skole i går og i dag på kontoret. I morgen arbejder jeg hjemmefra og torsdag skal jeg splitte dagen mellem hjemme og kontor. Det er noget af et puslespil hele tiden og jeg kan mærke, at det tager meget energi hele tiden at skulle veksle frem og tilbage. Hvis der er noget jeg savner i denne tid, så er det hverdagens (normale) forudsigelighed.

I går nåede jeg også en frisør-tid - og som min frisør siger, så er jeg helt ulogisk! (hun kender mig så godt, at hun sagtens kan lave sjov med mig). For vi nærmer os den koldeste tid på året og jeg vælger nu til at få klippet mit hår helt kort. Det er ikke logisk. Men helt ærligt - det trængte voldsomt til klip af mere end spidser. Og det er nemmere at gå med hue, når håret er kort. Plus det tørrer hurtigere om morgenen. 

Det er Mortens Aften i dag og jeg er inviteret til andesteg hos mine forældre. Jeg har tilbudt at lave desserten. Heldigvis en let én af slagsen, for jeg havde æblegrød i fryseren og laver en hurtig æblekage. Ikke at vi er så mange, der spiser det - min mor og jeg spiser stort set ikke dessert. Til gengæld er min far helt sikkert glad for dobbelt portion.

Et dybt kig i mit skab betød, at jeg bestilte to striktrøjer af de mere vamsede og varme slags. Jeg havde sorteret de meget slidte striktrøjer fra her i foråret og nu mangler jeg nogle stykker efter det er blevet koldere (og jeg vasker ikke ofte nok til at nøjes med de to eksisterende - plus vasketøjet er sygt lang tid om at tørre på denne årstid. Det havde jeg lykkelig glemt). 


2 kommentarer:

 1. Jeg tror vi alle længes efter noget normalitet og forudsigelighed, og det er som om uforudsigeligheden bliver værre og værre. Her hos snakker vi meget om, hvem der kan være sammen til jul. Vores søn bor i Nordjylland, så alt efter hvordan det hele ser ud, bliver han måske deroppe til jul.

  Lækkert med nye lækre, vamsede trøjer og nyt hår.

  Jeg håber I havde en hyggelig Mortens aften.

  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Ja julen tror jeg bliver svær for mange. Der skal undværes... Mortens Aften var hyggelig, tak. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...