tirsdag den 17. november 2020

Blød pyjamas og en tur i sommerhus

REKLAME - indlæg lavet i samarbejde med Hunkemöller.

Vi har for alvor ramt den kolde sæson! Og jeg holder egentlig meget af det kølige vejr. Både fordi jeg som person har svært ved for meget (sommer)varme, men også fordi jeg er kæmpe fan af blødt tøj, når efteråret og vinteren rammer. 

Hunkemöller har et virkelig godt udvalg af forskellige pyjamas og andet blødt (nat)tøj. Både klassiske sæt og så et utal af kombinationer. Jeg er speciel vild med, at man kan kombinere det sådan lidt på kryds og tværs efter smag og behag. Faktisk bruger jeg gerne nattøj herhjemme - især på fridage og weekender.

Lige præcis denne weekend skal vi i sommerhus. Det bliver dejligt at komme lidt væk og bare bruge dagene på ingenting og aftenerne i sofaen foran brændeovnen. Jeg ved ikke, om det er sådan generelt for sommerhuse, men i dem jeg har været, er det altid sådan lidt rå-koldt om morgenen, når man kommer udenfor sæsonen. Så det er virkelig dejligt at kunne tulle rundt i noget blødt tøj, inden dagen sådan rigtig begynder. 

I den anledning har jeg kig på en virkelig fin pyjamas i fleece fra Hunkemöller. Den er måske lidt julet, men på den anden side så er det jo december lige om lidt. Og så kan den jo bruges i juleferien også. For jeg tør godt sige, at den kommende juleferie nok også vil foregå en del i nattøj.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...