torsdag den 19. november 2020

Snotnæse i november

Jeg er blevet forkølet. Min yngste kom hjem fredag med en forkølelse og fik åbenbart smittet mig ret hurtigt. Jeg kunne i hvert fald mærke optakten mandag og om aftenen var jeg ikke mange sure sild værd. Tirsdag måtte jeg smide håndklædet og melde mig syg. Jeg er ellers aldrig syg mere, men ikke engang hjemmearbejde var til at overkomme.

Denne forkølelse har givet mig tid til at lave ingenting, for jeg har stort set ikke orket noget. Og jeg er meget opmærksom på, ikke at skulle arbejde (hverken hjemmefra eller på kontoret), hvis jeg er syg. Selv om jeg ikke har været syg i over et år. Tror sidste gang var i vinter/forår 2019 - ud over alle mine hovedpiner.

Så lige nu sker der ikke meget andet i livet end at sove, pudse næse, spise piller og drikke te. Jeg er virkelig dårlig til det og bliver en smule rastløs. Så håber jeg snart er rask - kryds fingre for mig...
Flødeboller fra Lagkagehuset fra fredag aften. 
Lidt bedre end et billede af snot-papir!


2 kommentarer:

 1. Øv, for en træls omgang, men det er da heldigvis godt det kun er en forkølelse og ikke Corona. Godt du passer på dig selv.

  Rigtig god bedring.

  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten :-) ja, det var bare en dum forkølelse (heldigvis). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...