søndag den 8. november 2020

Nye sko!

Jeg er ekstrem kræsen med sko. Jeg køber ikke mange sko og dem jeg har stående, har efterhånden en del år på bagen. F.eks. trænger mine 'pæne' snøresko voldsomt til en udskiftning. De er slidte og kan ikke rigtig pudses op mere.

Jeg købte sidste år to par løbesko, men blev kun rigtig glad for det ene. Det andet par har jeg så brugt som 'gå-sko' og i det daglige. Her i foråret var jeg så inde hos Kaiser Sport og få en løbetest - og købte her et par gode løbesko, som passer perfekt til mig. Så blev det andet par løbesko 'degraderet' til almindelige sko. 

Behovet kommer så nu, fordi jeg har lagt mine sandaler i skuffen. Jeg elsker sandaler og klip-klappere og jeg har da også ret mange eksemplarer. Efteråret er dog ikke til sandaler og jeg er i gang med mine gummisko (jeg venter lige lidt med støvlerne). 

Jeg var dog ked af at skulle gå i aflagte løbesko på jobbet og derfor har jeg investeret i et par nye sko. En fashion model fra Ecco, som udover at se pæn ud også er rigtig dejlig at gå i. Helt klart i den (meget) dyre ende for sko, men jeg har simpelthen været så glad for mine Ecco vinterstøvler, at jeg valgte mærket igen.  

Jeg håber, det bliver en god sko, som skal fungere til jobbet og pænere anledninger. 


4 kommentarer:

 1. Man går altså også virkelig godt i fx Ecco - kan selv mærke efter jeg var færdig på SU, at det at vælge kvalitetssko, fremfor dem i Føtex, altså gør en forskel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også allerede blevet glad for dem. Altså, udprægede trave-sko er det ikke, men de er pæne og gode at have på :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Ecco kan bare noget, og de er med årene blevet rigtig pæne samtidig med at de er gode at gå i. Altid en vinder:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså de er gode, men jeg synes godt nok også, de tager sig betalt for det ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...