fredag den 13. november 2020

Gode weekender

Gode weekender skal man samle på og gemme i hjertet. Og i disse Corona tider er der ikke meget aktivitet på den sociale front, så det er skønt at komme lidt ud og lidt væk fra de vante rammer.

Det var sidste fredag, at jeg tog mundbindet på og begav mig med toget til Odense for at besøge min bror og svigerinde. Det blev en rigtig god weekend med solskin og familietid. 
Vi gik ture i solen og cyklede op i midtbyen og fik frokost lørdag. Det var virkelig perfekt efterårsvejr og selskabet var også i top. Min niece og jeg fik leget med modellervoks. Jeg fik læst i min bog.
Og jeg fik tartar, som jeg elsker. Ikke den bedste af slagsen, men slet ikke dårlig. 
Det er underligt at tænke på, at det allerede er en uge siden, jeg tog afsted. Jeg synes virkelig, tiden går meget hurtigt pt. Selv om den mørke tid gør, at jeg kæmper med træthed og ugidelighed. 

Denne weekend er der ikke så mange planer (surprise!), men mon ikke vi finder på noget. Jeg har nogle opgaver og ting, som skal ordnes og afsluttes. Det bliver rart at få lukket et par af tingene på min 'to-do liste'.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...