tirsdag den 22. september 2020

7-6-5... og lidt 4

Overskriften henviser til det faldende antal kilometer, som jeg løber.

Og jeg har det både godt og skidt med det. For jeg kommer stadig ud og løbe. Men jeg løber ikke langt mere. I mange måneder løb jeg mindst 6 km hver tur og havde en god rutine med 3 ture om ugen.

I august og september er det gået lidt ned ad bakken, så at sige. Jeg løber både kortere ture og mindre interval. Jeg prøver at nå 2-3 ture om ugen. Nogle gange må jeg så tage dem to dage i træk. 

Jeg har mange gode undskyldninger for ikke at løbe: jeg er småsløj, jeg har aftaler, jeg har arbejde, jeg skal holde weekend... der er virkelig mange gode grunde, men ingen af dem er reelle. 

For faktum er at jeg pt. bare har mistet lysten lidt. Og det der oftest driver mig ud på en løbetur, er min dårlige samvittighed. For jeg skal motionere og i denne måned har der været flere dage, hvor jeg ikke har fået det gjort. Jeg har heller ikke fået gået nok ture. Så selv om jeg som hovedregel når de 10.000 skridt om dagen, så er det ikke helt optimalt. 

Jeg ved, at det vender på et tidspunkt - og at min dårlige samvittighed ikke fører til noget. Så jeg prøver at være tålmodig og se, om det hele ikke snart vender og lysten til lange løbeture kommer igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...