onsdag den 2. september 2020

Bog nr. 30 - Familiens synder

Så rundede jeg min bog nr. 30 i år. Faktisk blev jeg færdig med den i sidste uge, men fik aldrig lavet indlægget. 

"Familiens synder" er en bog jeg ikke helt ved, hvad jeg skal mene om. Den er første bog i en serie om kriminalkommisær Adam Fawley og måske er det derfor, den til tider stikker i flere retninger. Der er en del karakterer, som jeg sagtens kan se følge med i yderligere bøger, men det fungerer bare ikke helt optimalt i bogen. 

Mange steder kan man desuden “se” den oprindelige engelske tekst igennem oversættelsen. Og det er virkelig ikke noget, jeg er fan af. 

Og egentlig er jeg heller ikke fan af bøger, som 'taler' direkte til læseren. Det kan irritere mig ganske meget. Der er nogle kapitler med dette i 'Familiens synder', men der er også 3. person sprog. Så en blandet landhandel.

Selve handlingen er svær at gætte sig til. Den svinger frem og tilbage med, hvem der er mistænkt for Daisy's forsvinden. Slutningen var umulig at gætte og også lidt skuffende - for på en måde var det ret urealistisk.

Læs også anmeldelse her
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...