fredag den 4. september 2020

Jeg er begyndt forfra...

Jeg har brugt rigtig mange penge i Corona karantænen. Og lidt flere bagefter. Jeg har købt tøj online og fået ryddet ud i min garderobe. Alligevel så er den godt fyldt op for tiden. Og det skal der kigges på. Alle de elementer som jeg ikke føler mig tilpas i eller som jeg ikke kan passe skal gives væk eller sendes til genbrug.

Desuden er jeg pr. 1. august begyndt forfra på mit shoppe-stop. Det vil sige, at jeg kun køber nyt tøj, når jeg mangler det. "Kvinder mangler altid tøj" vil nogle måske så sige. Men for mig betyder det, at jeg kan købe nyt, når noget går i stykker (altså hvis mine løbeshorts går i stykker, så skal jeg købe nogle nye). Ellers skal jeg ikke købe tøj. 

Lige nu betyder det, at jeg i morgen holder konfirmation iklædt tøj fra mit skab. Jeg har ikke købt noget nyt til anledningen og det er egentlig fint nok. Jeg har flere muligheder, som er absolut fine og gode til anledningen. 

Og med efterårets kommen glæder jeg mig til at 'gense' mine striktrøjer og lange bukser. Der er rig mulighed for en varieret garderobe med mine nye og gamle ting. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...