fredag den 11. september 2020

Travle perioder

Jeg ved godt, at jeg har travlt i perioder. Jeg er egentlig påpasselig med at italesætte det, for det med travlhed er jo alt sammen meget individuelt. Når jeg synes, jeg har en travl dag, kan det være at du tænker, at det da ikke er spor travlt, modsat dit eget niveau.

Og nogle perioder overkommer jeg mere end andre. Nogle gange skal jeg overkomme mere (!). Lige pt. er alle aflyste aftaler fra foråret kommet ind i efteråret. Forældremøde, tandlæge (både barn og min egen), konfirmationen ikke at forglemme, koncert, foredrag, uddannelse og fødselsdags-fejringer. 

Der er meget at se til her i efteråret og derfor er det godt med små åndehuller (og bøger og solskin). Håber I får en dejlig weekend...
(billede fra nogle dage siden)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...