tirsdag den 30. juli 2019

Ugen der gik...

Jeg tror, jeg skal prøve noget nyt. Et uge revy. Eller noget i den dur. Jeg har ofte rigtig mange billeder liggende og når jeg laver måneds fraklip, så er det svært at vælge billeder fra/til. 

Så nu prøver jeg lidt med et indlæg om sidste uge. Altså ideelt skulle jeg jo have lagt det på i går. Men altså, livet ik'?!! Det er jo så varmt for tiden, at jeg nærmest ikke laver andet end at sidde foran tv'et hver aften og smelte i ét med sofaen. Al min energi er brugt.

Det er nu heller ikke fordi, der skete det vildt store i sidste uge. Jeg var tilbage på job efter ferie. Og det var varmt. Jeg var til udendørs træning på stranden med min veninde. Jeg var ude og prøvekøre bil(er) med manden. Jeg fik ansigtsbehandling. Vi var på Strøget, Boltens Food Court og Tivoli. Jeg har fået vildt mange myggestik. "All in all" en ganske fredelig uge.Jeg havde glemt, hvor mange mennesker (primært turister) der er på Strøget om sommeren. Heldigvis er der endnu ikke så mange, der har fundet ud af, at Papirøens madmarked er flyttet til Boltens Gård. Så der var knap så overrendt. Jeg fik en dejlig Duck burger. 
Også Tivoli var godt besøgt, men der var en god stemning. Og fordi vi har årskort, så behøver vi ikke være der længere end vi selv gider. Vi var der dog lang tid nok til at indtage en stor is! Det er helt nødvendigt i den varme.

Søndagen gik med en løbetur i regn og torden. Selvfølgelig klarede det op da jeg kom hjem fra løbet. Senere fik manden og jeg gået en god lang tur i det lumre vejr. Og så hjem på sofaen igen, hahaha...4 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt med ugeindlæg - pulled duck holder altid🤘🏻💓.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - ja, lidt inspiration er der nok fra jeres uge-indlæg ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...