fredag den 5. juli 2019

Berlin var fin...

Men ikke fantastisk. Jeg ved ikke. Jeg fik ikke den der wow-fornemmelse af byen. Jeg synes, den var stor, tung, grå... men måske er det bare mig. Jeg er jo inkarneret London-fan, men faktisk også glad for Barcelona og Lissabon

Berlin var fin og det var fantastisk at se Brandenburger Tor og resterne af Berlin Muren. Vejret var ret så hedt søndag, da vi ankom. 39 grader sneg den sig op på og det var helt ulideligt for især mig. Jeg bliver aldrig god til så ekstrem varme. 

Vi ankom som sagt søndag. Nogle kunne godt have fortalt mig, at alt stort set var lukket om søndagen. Det var lige gået min næse forbi. Så det var ikke meget køleskabet kunne fyldes med. Vi boede i en stor lejlighed i Charlottenburg, ca. 5 km. fra centrum. 
Charlottenburg slot

Den første dag gik med at få fundet et sted at få frokost og gå en lille tur i nærområdet. Mandagen var straks bedre med temperaturer på 28 grader og en tur til midten. 

Vi var på spionmuseum, Rittersport Musem/butikken og ved Brandenburger Tor og det jødiske mindesmærke. Yngste og jeg nåede også Teknisk Museum og et smut til Checkpoint Charlie om tirsdagen.
Brandenburger Tor

Teknisk Museum

Derefter var det hjem igen onsdag. Havde det været kun en voksentur, havde vi nok brugt mere tid på at shoppe og bare gå rundt og opleve byen. Vi gik en fin lang tur onsdag, men må nok bare indrømme at det at gå uden mål, ikke er særlig attraktivt for børn.

Jeg vil ikke afvise, at jeg kommer tilbage til Berlin en anden gang. Jeg fik nok ikke set det hele trods alt...Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...