mandag den 22. juli 2019

Tilbage til hverdagen og lidt glimt fra Korfu

Jeg er tilbage på arbejdet. Ferien er slut for denne gang. Tre ugers sommer, som forsvandt meget hurtigt.

Jeg har nu ikke noget imod hverdagen. Og sommerperioden betyder også, at der ikke er så meget knald på job. 

Så selv om det var lidt stramt, da vækkeuret ringede kl. 06 i morges, så er det alligevel ok. Jeg har nydt ferien. Kunne jeg bruge en uge mere? Ja selvfølgelig. Men min fornuft siger mig, at den er bedre gemt til efteråret (og min chef siger også, at jeg skal være på kontoret nu). 

Korfu derimod - det er rart at se og tænke tilbage til. Det var varmt, men der var også dage, hvor heden ikke var så slem. En aften og en anden nat med torden og regn, som lige fik taget toppen af varmen. 

Så når jeg rammer sofaen i aften (vasketøjet holder heller ikke ferie mere), så er det dejligt at kunne se lidt på minderne fra en god sommerferie... 
De to billeder ovenfor er fra Korfu By. En smuk by med klar inspiration fra flere forskellige stilarter. Jeg er altid begejstret for fin arkitektur. Mine teenagere - not so much.
Vi boede ikke så langt fra hovedstaden. Ca. 20-30 minutter med den lokale bus. Inde i en lille bugt.
Vi tog en lokalbus (da den endelig kom) til den modsatte kyst. Her var der fine bjerge og krystalklart (og meget koldt) vand. 
Længere nede af vores 'egen' kyststrækning, så det sådan ud.
Vi boede i et lille lejligheds-kompleks, hvor der var masser af grønt - græs, træer og små oaser med flotte blomster.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...