fredag den 19. juli 2019

Bog nr. 15 - Tilbage til Black Rabbit Hall

En rigtig god feriebog. Ikke helt på højde med Kate Morton, men samme opbygning af handlingen.

Den springer mellem fortid og nutid. En tragisk begivenhed, som sætter en kæde af reaktioner i gang. Ting som sker på baggrund af uforudesete hændelser. Barndom som afbrydes og hemmeligheder, som først meget sent kommer frem i lyset.

Jeg har læst den på dansk, fordi jeg ikke kunne få fat i den engelske version. Oversættelsen er dog god. Jeg er sikker på, at der vil komme flere gode bøger fra forfatterens hånd. Den får en fin anbefaling herfra. 

2 kommentarer:

  1. Hov, prøver igen: Den lyder spændende. Jeg kender ikke til forfatteren, men det kan være at jeg skal give det et forsøg.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Ordvild - hvis du kan lide Kate Morton, så synes jeg absolut, du skal prøve denne bog. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...