onsdag den 8. maj 2019

I går blev det ikke til meget

I går blev der udskrevet valg. Jeg mistede en god kollega (opsigelse, ikke dødsfald). Jeg havde så ondt i hovedet. Og også lidt ondt af mig selv. 

Jeg sov stort set hele aftenen væk. Jeg gik glip af Liverpool spille Barca ud af Champignons L. Jeg fik dog vasket tøj og der blev fyldt op på vinreolen. Manden og jeg havde været på vinmesse i lørdags. 

Jeg har det lidt bedre i dag. Jeg er ked af, højst sandsynligt, at skulle arbejde på min fridag. Fordi valget er lagt på Grundlovsdag. Til gengæld håber jeg, at jeg kan se det nyeste afsnit af Game of Thrones i aften. 

Alt er (stadig) godt (og koldt)... Omend det er lidt fantasiforladt her på bloggen. Jeg skriver på mit afgangsprojekt til studiet.    

4 kommentarer:

 1. Det må være en ny liga jeg ik kender :P Champignons... DYAC? Haha godt man ved hvad du mener..

  SvarSlet
  Svar
  1. @rijah - hahaha, det er ikke sådan med autokorrektur på mobilen ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er så trist når man skal sige farvel til gode kollegaer. Valget bliver spændende, omend det bliver til en lang valgkamp.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - det er allerede nu ved at hænge mig ud af halsen med det valg, øv. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...