torsdag den 2. maj 2019

Gourmet-middag i eget hjem

Reklame*Anmeldelse af gourmet-weekend menu fra Fransk Spisehus.

Jeg har prøvet (og smagt) en del forskelligt mad udefra. Det er vist meget naturligt, når man igennem livet bliver inviteret til bryllup, barnedåb, runde fødselsdage, konfirmationer mv. Jeg vil sige, at kvaliteten af den mad har været ret vekslende. For det meste godt, men ikke så meget af det har været videre fantastisk. 

Nu har jeg helt uden anledning fået lov til at anmelde mad udefra derhjemme, nemlig en gourmet weekend menu fra Fransk SpisehusMenuen jeg fik leveret lød på:
 • Forret: Rillette af varmrøget laks, anrettet med grønne salater, semi-dried tomater, citron og krydderurter. Hertil friskbagt brød samt smør.
 • Hovedret: Rødvinsbraiseret kalvecuvette, serveret med rosmarinstegte kartofler, citron/timianbagte rodfrugter, langtidsbagte små tomater samt kraftig rødvinsauce.
 • Dessert: Moelleux au chocolat, Flydende chokoladekage serveret med skovbærkompot og karamelsauce.
Det hele blev leveret i små bøtter med en anvisning til, hvordan maden skulle varmes.
Anretningen står man selvfølgelig også selv for. Så derfor kan billederne i dette indlæg godt se lidt underligt ud på tallerkenen - jeg er ikke den store pynte-type. Jeg spiste med min mand søndag aften.

Forretten var super lækker. Den smagte helt fantastisk og var en god størrelse. Både min mand og jeg er ikke småt-spisende og sætter pris på, at der ikke ligger tre ting og skriger til hinanden på tallerkenen.

Hovedretten var dejlig og der var rigeligt af den. Faktisk tror jeg, at vi sagtens kunne have haft et barn med som yderligere med-spiser. Den var nem at lave i ovnen. Alle små bøtter kom ind og sovsen blev varmet i gryde. Jeg er normalt ikke den store sovse-spiser, men denne her rødvins-sovs var helt fantastisk. Det var vi begge enige om. Kødet var rigtig mørt og resten af retten var også fin. Alt sammen et godt stykke over mange af de retter, jeg ellers har smagt fra andre firmaer.

Desserten var ikke min favorit, for jeg er ikke så meget til chokolade. Min mand synes dog ret godt om den. Den havde en meget intens chokoladesmag. Jeg fik ikke varmet den helt nok, så midten var flydende, men det gjorde ikke så meget. Tilbehøret var lækkert og der var rigeligt af det. Faktisk spiste jeg resten af bærkompotten med yoghurt dagen efter.

Så alt i alt: det var lækker mad og der var rigeligt af den. Jeg ville helt sikkert vælge denne løsning, hvis man nu skulle holde et arrangement og have mad udefra. Stor anbefaling herfra!

De praktiske oplysninger:
Hos Fransk Spisehus har du mulighed for at bestille en lækker weekend menu efter eget valg til levering. Du vælger selv, hvilke retter din menu skal indholde og du kan bestille menuen til både frokost og aften. Menuerne pakkes kold sammen med en vejledning til, hvordan du selv opvarmer maden. Du skal bare forudbestille din mad senest 2 dage før på deres hjemmeside. Der skal bestilles til min. 4 personer.

Det gode ved Fransk Spisehus er også, at man kan hente helt almindelig mad derude - deres udvalg er ret stort. Til nytår er det helt klart værd at overveje. De har selvfølgelig også mad til konfirmationer, julefrokost og andre højtider. 


*Jeg har modtaget maden fra Fransk Spisehus til anmeldelse. Indlægget er dog skrevet af mig og er helt mine egne meninger.
2 kommentarer:

 1. Uhm! Jeg er helt klart også mere en “mad pige” end dessert-elsker; der foretrækker jeg gerne ostetallerken. Eller bland selv slik :p Men resten ser sååå godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også lækkert. Ja ost er jeg også temmelig kræsen med ;-) så jeg springer ofte hele dessert-delen over. Men bland-selv slik er jeg 100% med på. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...