torsdag den 4. april 2019

Her går det... ok?

Jamen, det gør det. For jeg kæmper mig lidt igennem hverdagene for tiden. Og det der sommertid, det hjælper ikke rigtig på træthed. Jeg falder alt for sent i søvn og er træt om morgenen - som i øvrigt er rigtig mørk, når jeg skal op.

Til gengæld er det ret optur at tænke på, at i morgen er fredag - og min yngste har fødselsdag. Plus solen skinner i dag!2 kommentarer:

  1. Det er det samme her. Hele ugen har jeg været træt. Og det hjælper ikke på det hele at jeg har haft giga meget at se til arbejdsmæssigt den her uge. Krydser fingre for du kommer ud af træthedstågen ... kh S.

    SvarSlet
    Svar
    1. @S - ja dette forår er virkelig et, der trækker tænder ud... Håber det snart bliver bedre for os begge. Kh. B

      Slet

Giv mig dine tanker...