onsdag den 10. april 2019

Ændret tøjstil?

Der var engang, hvor jeg ikke gik meget i kjole. Jeans var min favorit. Nu er det nærmest omvendt. Jeg foretrækker kjole eller nederdel. 

Det hænger nok meget sammen med, at jeg ikke cykler så meget mere. På mit tidligere arbejde var det absolut mest praktisk, at jeg havde jeans på. Både fordi jeg cyklede, men også fordi at det mit arbejdssted var mest almindeligt (og praktisk), at man gik i bukser.  

Mit nuværende arbejde involverer kontakt med borgere og erhvervsliv. Og selv om det ikke er hver dag og meget klares digitalt eller over telefonen, så er det var bedst for mig, at se lidt mere 'pæn' ud i tøjet.

Samtidig har min tøjstil selvfølgelig udviklet sig gennem årene. Jeg føler mig meget mere hjemme i kjole/nederdele end for ti år siden.Jeg har stadig mange jeans i skabet, men nu også suppleret med kjoler, nederdele og almindelige bukser. Alt i alt et godt miks, som kan bruges til stort set alle anledninger.

  

4 kommentarer:

 1. Sejt af dig. Jeg gad godt følge din vej og komme ud af jeans og over i kjoler. Der er nok af kjoler i skabet, men jeg skal bare lige tage springet. Jeg tror, jeg er et stort vanedyr på det punkt. Tidligere kunne jeg bruge undskyldninger som at ungerne var små eller at vi bor på landet, men hvad f..... har det egentlig med det at gøre.
  Så forhåbentlig kan jeg følge i dit fodspor i løbet af sommeren...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det kunne være fedt, hvis du bare lod jeans være i to af dagene i ugen. Jeg gik lidt ud fra princippet om, at det i skabet skulle bruges. Jeg vil ikke gemme tøj til en speciel anledning, for måske kommer den bare aldrig. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det ser godt ud, jeg er også en kjole pige.
  God påske

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tusind tak :-) og god påske til dig også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...