søndag den 21. april 2019

Påskeferie highlights

Det er påskeferie. Med en masse dejlige timer i solskinnet. Eller... Jeg er blevet forkølet. Sådan rigtig godt og grundigt. Plus jeg sidder og læser bøger til min opgave. Det kan jeg selvfølgelig godt gøre i solskinnet, men det er bare ikke lige lykkes. 

Jeg synes ikke, det er varmt. Muligvis fordi jeg er syg. Under alle omstændigheder så har jeg stadig strømpebukser på - eller lange bukser. 

Jeg har 0 påskefrokoster, som jeg skal deltage i denne påske. Men manden og jeg havde en fin Langfredag med et vennepar. Vi var i Botanisk Have. Der mangler lige det sidste, inden haven for alvor er sprunget ud. Men noget er kommet i blomst og foråret er her altså. 
Til frokost spiste vi i Tivoli og gik en tur rundt i den dejlige have. Jeg håber, at I også nyder påsken. De sidste par dage skal bruges til at blive rask, inden hverdagen banker på tirsdag.


2 kommentarer:

 1. Jeg kooooger de her dage - til dagens påskefrokost har jeg mine tyndeste strømpebukser på, men er ikke til bare ben, får fniller 😀
  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - jeg er bare syg. Jeg har det på ingen måde for varmt disse dage. Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...