søndag den 31. august 2014

Så er det i morgen, det går løs!

Jeg håber virkelig at kunne gennemføre en hel september med #septemberfjæs. Sikkert ikke særlig originalt, men i det mindste for at sætte fokus på, at vi alle kan lære at elske os selv, ganske som vi er!

Læs også mere her og her.

2 kommentarer:

  1. Synes det er et godt initiativ! Der er heldigvis en del fokus på den ærlige naturlighed for tiden. Jeg har smidt makeup'en for en måneds tid siden. Det var virkelig grænseoverskridende, men faktisk oplever jeg, at folk "ser" mig på en helt ny måde... (men måske er det bare mig, der opfører mig anderledes)... KH

    SvarSlet
    Svar
    1. @Hyldemor - uhhh, det tør jeg ikke, det med make-up'en. Vildt at du gør det! Men er allerede nu rimelig træt af selfies... (altså af at se på mig selv i mit feed)!

      Slet

Giv mig dine tanker...