torsdag den 28. august 2014

September Selfie

Dem af jer som følger mig på Instagram (@birgitte_b) ved, at der er ufattelig mange billeder af mad, kager, frugt osv. på min profil. Der er også en del billeder af natur, især blomster. Begge ting noget jeg holder meget af og derfor er det naturligt, at de ender op på min profil.

Men nu er det, at jeg er blevet udfordret. Hende her og @ibenerica har startet hashtagget #septemberFjæs. Det går i bund og grund ud på, at smække et #selfie på ens profil hver dag (ja, hver evig eneste dag!) i september. Altså 30 billeder i rap... 

30 billeder! Den lader vi lige stå lidt... 

Jeg er virkelig ikke god til billeder af mig selv. Synes jeg ser herrens ud på de fleste. Så dette projekt er ekstremt grænseoverskridende. Tænker også lidt over, om andre virkelig gider glo på lille mig 30 dage i træk?!! (Gad vide, hvor mange følgere, der kan nå at flygte i løbet af 30 dage?). 

Jeg står virkelig i et vadested her. Kan måske lodde stemningen lidt herinde? Eller vil I være med? (lokke lokke). Tør jeg overhoved gøre det? 

6 kommentarer:

 1. jeg tør godt, selv om jeg er tude grim, og hvis vores følger flygter, så bliver jeg som din følger og hvis du bliver min følger, så har vi da en hver, hehe ja det er grænseoverskridende men vi klar det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Helle - 'dig og mig Emil' ;-) så har vi da hinanden!

   Slet
 2. Jeg skal nok blive hængende :-). God fornøjelse med udfordringen. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak, var det ikke noget for dig, at være med? Kh,. Birgitte

   Slet
 3. Jeg ser frem til at følge med i septemberfjæs, men er klart for privat (læs: kylligeagtig) til selv at være med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - jeg er stadig på vippen... måske man (jeg) bare skal i gang?!!

   Slet

Giv mig dine tanker...