torsdag den 7. august 2014

Andre folks børn

Overskriften hentyder til en statusopdatering, jeg så på Facebook for lidt tid siden. Den var efterfulgt at en 'angry smiley' af dem, der er helt røde i hoved. 

Den var sendt fra Sommerland Sjælland. Hvor jeg var i går. Og jo, der er noget om snakken. Det er ikke alle børn, der er lige gode til at tage hensyn, følge regler osv. 

Men... Jeg prøver, virkelig prøver, at huske mig selv på, at det jo er de irriterende børns forældre, der har skylden her. Og ikke børnene. Det er bare svært. 

Jeg ved ikke selv, hvordan mine drenge opfører sig, når de bliver sluppet løs på egen hånd. Jeg tror ikke, de er grund til 'angry smiley'. Det håber jeg ikke. Det er ikke den feed-back jeg får, når de har været ude med andre. 

Jeg har i hvert fald gjort en indsats for, at de skal opføre sig ordentligt i det offentlige rum. Jeg kan dog ikke fjernstyre dem. Jeg må bare stole på, at de husker de spilleregler, jeg har brugt meget tid på at banke ind i hoved på dem. 
Og her er de i svævebanen i Sommerland Sjælland (som jeg selv prøvede som barn). Virkelig en klassiker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...