søndag den 17. august 2014

Det endte nogenlunde godt...

Det kunne ellers godt have gået hen og blevet en virkelig uheldig uge for mig. Mandagen varslede jo ligesom om, hvad der var i vente...

Tirsdag begyndte da også virkelig skidt, med en stor fed edderkop, som havde forvildet sig ind i mit håndklæde. Så står man der i badet kl-meget-tidlig-morgen og tørrer sig, for så at opdage, at edderkoppen er på vej ned af ens ben.

Onsdag tabte jeg en dunk flydende vaskemiddel ned på stuegulvet. Med det resultat at dunken gik i stykker og der løb vaskemiddel ud over mig, mine sko, gulvet og poserne med vasketøj.

Torsdag 'nøjes' jeg med at spilde vandmelon ned af min skjorte til frokost.

Fredag glemte jeg min cykelhjelm hjemme og måtte køre uden (var panisk angst for, at uhelds-ugen skulle betyde, at jeg lige netop den dag faldt og slog hovedet. Heldigvis skete der intet).

Lørdag var rolig. Der skete kun et lille uheld. Som var min egen skyld (og lidt nødvendigt). Endte med at købe en cykel, der lå en del over min tiltænkte budget.

Søndag har også været nogenlunde, bortset fra at vores vaskesystem var helt i kuk og det var med rent held, at jeg fik sat tøjet over. Hvorpå så først en vaskemaskine gik i stykker. Og så en tørrertumbler. Mens mit tøj var i! WTF...

Krydser I lige fingre for, at det her ikke er noget, der fortsætter ind i næste uge?!!

6 kommentarer:

 1. du har da ikke kedet dig og jeg xxx finger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Helle - tak, og indtil videre ingen uheld ;-)

   Slet
 2. All fingers crossed :-). Sikke en uge... Kh dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - Ja, den var ikke kedelig ;-) kh Birgitte

   Slet
 3. Jeg håber, at du har haft en helt igennem fantastisk weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Jelena - bortset fra begyndende sygdom klarede jeg det uden de store uheld :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...