tirsdag den 5. august 2014

Myggestik

Jeg har som barn altid fået mange myggestik. Jeg har arvet tiltrækningen på myg efter min far. Min mor og bror har altid gået nogenlunde forbi, mens min far og jeg tit er endt op med 5-10 stik på en enkel aften. 

Efter jeg blev voksen, og mere allergisk, er jeg også begyndt at udvikle allergi overfor myg. Dvs. et stik hæver, huden bliv rød og udspændt og det klør sindssygt meget. Nogle stik har været så store som bordtennisbolde og virkelig ømme. 

Men... Og dette skriver jeg med fare for at jinxe det hele... Sidste sommer gik det godt. Jeg fik stort set ingen stik og det blev ikke store. I år er jeg indtil videre også gået fri. Og det er så dejligt. Alene det med ikke at være angst for de små kræ og deres virkning. 

I denne uge er jeg i sommerhus, så mon ikke jeg alligevel ender med et par stik inden vi skal hjem. Indtil da nyder jeg bare min myggestik-frie dage. 
Strandudsigt. Vi satser på at bade hver dag!

4 kommentarer:

 1. Ser skønt ud med jeres strandudsigt. Synes også jeg er gået pænt fri for stik i år. Var også en godbid for myg da jeg var yngre - mon de går efter de yngre modeller? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - vi er da stadig de yngre modeller ;) men ja, der kan være noget om snakken. Eller så er der bare ikke mange myg i år. Kh Birgitte

   Slet
 2. Uha, JoJo har været hårdt ramt i år. De har ikke været tennisbold-store, men store, røde og hævede. Jeg bliver som regel også ramt, men det har ikke været så slet i år.

  Fortsat rigtig dejlig ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - der er nok noget om det med at i år ikke er myggeår! Og tak, nyder det allersidste ferie.

   Slet

Giv mig dine tanker...