tirsdag den 29. april 2014

Det er lige ved at lykkes!

Jo, den er god nok. Det holder stadig, det der no shopping. Jeg er lidt stolt af mig selv. Også selv om der har været virkelig mange fristelser. 

Skal præmien for ikke at shoppe så være en shoppetur med god samvittighed? Faktisk er jeg blevet en smule nærig og lidt kritisk i løbet af denne måned. Mest fordi jeg jo har en del fede ting i mit skab. Så har brugt noget tid på at rydde op og ud. Væk med de ting, som jeg alligevel aldrig går med og af sted med dem til andre, der kan bruge dem. 

Desuden har jeg opdelt mit tøj, så jeg nu har et bedre overblik over, hvad der passer sammen. Har også fået lagt en del tøj over i en 'hygge-tøj' skuffe. Dvs. det tøj som jeg kun bruger, når jeg har fri (typisk joggingbukser og bløde bluser, der er lidt forvaskede). 

Jeg har dog et par ting, som jeg mangler i skabet. Bla. T-shirts og et par shorts, der går til knæet. Jeg pønser også på at købe en jeans nederdel - til erstatning af den jeg har (som er virkelig gammel, omkring 5 år), men det skal være den helt rigtige model, længde og stof før jeg køber.

Der er stadig London tur i vente og mon ikke jeg falder over et par ting, jeg ikke kan leve uden derovre?!!


Billeder fra min sidste tur til London - i maj 2012.


Jeg har stadig jakken! Trøjen er smidt ud sidste uge, da der var kommet hul i den.
London Eye

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...