søndag den 27. april 2014

Søndag

Jeg holder søndag! Med arbejde, løbetur, oprydning, læsning af lektier og andre småting (inkl. blogging of course)

Jeg har faktisk nået en del ting denne weekend OG samtidig fået slappet lidt af - og nydt foråret. Selv om det føles som sommer... 

Jeg er ikke typen, der er meget for at smide sko, sokker og trække i de korte bukser. Og det her vejr, det virker forkert. Jeg klager ikke, for det ER dejligt, men også lidt underligt. Jeg er nærmest sprunget direkte fra min vinterjakke til ingen jakke. Meget mystisk (og jeg har endda en del overgangsjakker, som jeg bare elsker. De er slet ikke blevet brugt endnu).  

I morgen begynder ugen på ny. For mit vedkommende betyder de næste 3 uger, at jeg reelt kun er på pinden 3 dage i alt. Resten af tiden går med kursus, fridage (lukkedage) og 3 feriedage (London calling). Det er ikke skidt at komme lidt ud, men jeg er bekymret for, om jeg når alt mit arbejde. Well, der er ikke andet at gøre, end at springe ud i det - og så tage regningen bagefter. For jeg er sikker på at den kommer. Den tid, den sorg.

Lige nu - der er jeg bare her. I nuet. Hvor solen skinner og jeg snart skal ud på altanen og sidde lidt med et glas koldt. God søndag derude!





Den sidste blomst i min påskebuket - gul som solen.

4 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn weekend. Hold fast det har altså også bare været lækkert vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorthe - virkelig dejligt - glæder mig ikke til torsdag, hvor de kloge siger, det bliver koldt igen...

   Slet
 2. Lyder som en dejlig weekend og jeg håber også at den nye uge bliver god..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. @Jeanette - i morgen drager jeg til Korsør på kursus og det hjælper jo altid lidt på stress at komme lidt væk ;-) kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...