søndag den 20. april 2014

So it begins...

Jeg holder påskeferie. Big time! Og nyder det. Big time! Alt for meget god (usund) mad, slik og chips og sodavand. Og jeg sover længe hver morgen. Jeg tænker meget lidt på arbejde og får løbet meget lidt. 

Foråret er for alvor på den gode side. Jeg er betaget af alle de fine blomster og træerne, der springer ud lige om lidt. Jeg nyder forårssolen og den blå himmel. Trækker vejret helt ind og ned i maven. 

Eneste anke er min allergi. For med forår kommer også birk og græs. Som jeg ikke kan tåle. Dvs. jeg kan nogle år klare mig igennem uden at 'dope' mig med medicin og andre år skal jeg tidligt i gang. I år er sådan et af de sidste slags. 

Faktisk har jeg haft symptomer i et par uger allerede. Kløende øjne og snotnæse. Jeg havde en idé om, at jeg kunne holde det ud indtil her i påsken, hvor jeg har kapituleret og spist de første piller. 

Det irriterer mig at skulle være afhængig af medicin. Det er et quick fix, som jeg må leve med. Jeg har haft allergi siden jeg var 10-11 år og er ved at være træt af det. 

Men forår, det er jeg ikke træt af. Så i stedet for billeder af de lede birketræer får I nogle fine blomster. Fortsat god påske :) 6 kommentarer:

 1. Jeg føler med dig - og vil tænke på, at jeg har en medlidende i dig, næste gang jeg får et nyseanfald af dimensioner. Jeg klør i øjne og svælg og nyser som en vanvittig for tiden - birk er min dødsfjende nr. 1; hassel nr. 2. Græs kan jeg heldigvis godt tåle, men alligevel har jeg indkøbt et arsenal af drugs. De sidste par år har jeg stædigt nægtet at tage piller, men i år er jeg kapituleret. Vil jo også gerne være i stand til at nyde foråret, når nu det er så smukt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - jeg har også nægtet at tage piller de sidste par år, men i år... ej ej det er slemt! Jeg skal efter nye forsyninger i morgen!
   Hørte at der i går var målt 2.600 birk, mod de sædvanlige 'over 100' - pyh. Ikke uden grund at vi har det så slemt...

   Slet
 2. Jeg kom lige tilfældigt forbi... Følger dig lige på Bloglovin.. :P

  Foråret er fantastisk og dejlige billeder.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Jeanette - velkommen til. Håber du finder dig til rette her :-)

   Slet
 3. Det lyder, som den helt perfekte måde du holdt ferie på. Hvor er det ærgerligt med allergi, men dejligt du nyder foråret alligevel. Kh L

  SvarSlet
  Svar
  1. @Løvinden - jeg har fået mere medicin, så det er bedre under kontrol.
   Håber også I har haft en god påske :)

   Slet

Giv mig dine tanker...