fredag den 4. april 2014

Den smittende glæde

Nå, men 2 dage i København var faktisk ikke så ringe. Det var et par gode dage med ny viden og nye mennesker. En masse input, der skal arbejdes videre på og en masse hjemmearbejde (som egentlig ikke er så skidt)

Men det med at være af sted, betød også en del pendling frem og tilbage. Hvilket egentlig var ok, for det betød 20 minutters afslapning, med tid til fordybelse i en bog eller god musik. Det var slet ikke dårligt! 

Og så fik jeg første parket til en episode, der virkelig fik mig til at smile og være glad. Nemlig en ung pige, vel omkring de 20-25 år, som talte højlydt i mobil på Vesterport station. Hun kunne faktisk slet ikke stå stille af ren begejstring og travede frem og tilbage, men hun fortalte højlydt til personen i den anden ende af røret (og dermed også alle os andre på perronen), hvor glad hun var.

Glæden gik nemlig på, at hun samme dag havde startet nyt job. Hvilket åbenbart havde været en succes. For hun var ved at boble over, fordi hun 'havde fået sin helt egen computer OG en telefon' og fordi hun 'havde sit eget bord og stol' (vi kan vist godt udlede, at det var hendes første job ever på en 'voksen' arbejdsplads)

Tænk at være så glad, for ting som vi andre tager helt for givet på arbejdspladser (nye som gamle). Og glæde smitter. Jeg stod i hvert fald på toget med et smil på læben. Man skal huske at være glad for de små ting, at sætte pris på dem. Det havde denne unge pige i hvert fald forstået til fulde! God weekend derude...   

4 kommentarer:

 1. Hvor dejlig en oplevelse :) Og dejligt med en god uge til dig også! Jeg ville også nyde tyve minutters pendlertid med ro til at slappe af og koble fra ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Drengemor - undskyld det sene svar... Håber også du har haft en dejlig weekend :-)

   Slet
 2. Andres glæde kan virkelig smitte :D Så også et barn der havde fået en ballon her den anden dag, som var helt oppe at køre - det var så skønt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Børn er tit anledning til smittende glæde. Bortset fra når de skriger i supermarkedet ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...