torsdag den 1. maj 2014

English breakfast og Botanisk Have

I påsken var jeg heldig at have en skøn solskinsdag alene med min #ældstesøn. Det med at være alene med det ene barn, er ikke noget der sker så tit. Det er noget jeg nyder og som jeg burde gøre mere - med begge mine drenge...

Da min ældste i skolen havde haft om engelsk morgenmad, så var han blevet meget interesseret i at prøve at smage det selv. Derfor tog vi på café i indre København og fik en fin English breakfast.


 
 
 
Vi fik en lækker tallerken med 'the works' - heldigvis synes min søn rigtig godt om stort set alt på tallerkenen, så der blev spist stort set op. Jeg selv elsker den engelske morgenmad, men den ligger jo tungt i maven! Derfor gik vi en tur i solskinnet og endte i Botanisk Have. Den helt rigtige have at besøge for tiden, hvis man som mig er vild med blomsterne og foråret.
 


 
Palmehuset
 
 
 
Diskokaster

 
 
 
Jeg tog SÅ mange billeder derinde, men skal nok spare jer for mere billede-spam ;-) Kan helt sikkert godt anbefale et besøg i Botanisk Have - man kan tage picnickurv med og sidde på græsset eller nede ved søen. Og jeg tror, at haven vil være endnu smukkere om 14 dage, hvor alt er sprunget ud!
Til sidst et lille #selfie - som min søn tog af mig i den smukke have.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...