onsdag den 16. april 2014

I dag #glimmeronsdag

I dag er det #glimmeronsdag. Du kan se alle de fine opslag ovre på Instagram. Og selv om vi går mod lysere tider og blomsterne for alvor er begyndt at spring ud, så kan der stadig være behov for glimmer i en travl og stresset hverdag. 

I dag opdagede jeg så, at det også er muligt at få #glimmeronsdag hjem i stuen (eller gangen, køkken eller soveværelset). For Aurea Living har simpelthen dedikeret en plakat til selve konceptet. Her er, hvad de skriver om plakaten:

Glimmeronsdag er en plakat vi har designet som en makker til vores bedst sælgene plakat "Hverdagen". Hverdagen og Glimmeronsdag er designet i samme stil, så du kan hænge dem ved siden af hinanden. Hvor "Hverdagen" beskriver det hyggelige i hverdagens rutiner viser "Glimmeronsdag" de små ting der kan gøre en hel normal onsdag lidt sjovere. Glimmeronsdag er et Instagram fænomen hvor folk viser fotos af, hvordan de gør en helt almindelig onsdag lidt mere glimmeragtig. #glimmeronsdag 

Du kan bestille plakaten her. (Indlægget er ikke sponsoreret af Aurea Living , det gad jeg ellers godt).

Jeg har i øvrigt deres plakat med 'Blinkende Lygter' citater hængende hjemme i min entré og den er virkelig noget folk bemærker, når de kommer i mit hjem første gang.

Og her er så mit bidrag til denne uges #glimmeronsdag - fine glimmernegle:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...