tirsdag den 15. april 2014

Shoppe-stop

Jeg har været lidt ambivalent, om jeg skulle udgive dette indlæg. For jeg ved at en vis nemesis højst sandsynligt vil indtræffe, sekundet efter jeg har trykket 'udgiv', men here goes...

I april måned skal jeg ikke shoppe nyt tøj! 

Der er flere grunde til det:


 • Jeg skal spare
 • Jeg skal til shopping-favorit-by no. 1 i begyndelsen af maj (London baby!)
 • Jeg har købt en del nyt tøj i 1. kvartal af 2014
 • Jeg skal spare

Jeg er virkelig fristet fra alle kanter. Mails der vælter ind med 'mid-season sale' og kæmpe procent besparelser. Og alle de nye forår/sommer varer som frister i katalogerne, butikkerne og på nettet.

Jeg messer for mig selv 'du kan godt - du kan godt' (selv om en lille del af mig, faktisk har rigtig svært ved at tro på projektet). Jeg kigger hver morgen i mit skab og tænker, at jeg egentlig har en fed nok garderobe. At jeg nu skal prøve at kombinere de enkelte ting på en ny måde og gå med de ting, jeg ikke bruger ofte/til hverdag. Så er det ligesom at få nyt tøj. Og prøver at ignorere, at jeg væver rundt i de samme 4 t-shirts, fordi der virkelig er en akut mangel på netop t-shirts hos mig.

Det er op af bakke og det holder virkelig hårdt. Jeg er kommet igennem halvdelen af måneden og der er helligdage i sigte (selv om nettet jo aldrig holder lukket). Så håber på, at jeg kan holde shoppe-stoppet hele april. Wish me luck!  

Der skal flere billeder på bloggen, så her er et af en t-shirt, som jeg virkelig godt kunne tænke mig mangler. Fra Black Swan


2 kommentarer:

 1. Lyder virkelig fornuftigt! Jeg har netop lavet lagt 4 par sko i min virtuelle indkøbskurv - abre fordi jeg kunne få 100 kr. i rabat :-/ Det er vist kun en dråbe i havet i dét tilfælde...

  Jeg har lige præcis dén t-shirt. Den er god, men den skal stryges. Det kan måske afholde dig fra at købe den :-) Det afholder nemlig mig fra, at bruge den så meget som jeg egentlig gerne vil.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - jeg hader at stryge, så tak for advarsel ;-) jeg har nu modellen i sort fra sidste sæson, synes ikke den skal stryges?
   Og kender udmærket det med at shoppe 'bare fordi der er rabat'. På lørdag skal jeg en tur til Kbh. Det kan godt blive lidt en udfordring for mit lille projekt!

   Slet

Giv mig dine tanker...