mandag den 4. april 2011

TaskEN ?

Jeg er som de fleste kvinder godt dækket ind med både sko, støvler og tasker. Og jeg er ret så nærig med at købe en taske (måske derfor de sidste 2 jeg har fået, har været gaver?). Men denne her...

Uh, jeg ville ønske, at jeg kunne spare sammen og købe den. Og så rent faktisk bruge den, uden at være total øm over, at den fik ridser eller skrammer!

 

 alexa-chung-alexa-bag-from-mulberry-spring-2010-3

 

Alexa taske fra Mulberry, fås til 940 euro lige her

2 kommentarer:

 1. Den er altså også bare så fin. Det fede ved Mulberry er heldigvis, at taskerne nærmest bliver federe, når de får et par skrammer. Så kan man jo bare kalde det patina, og så bliver det pludselig helt smart :-)

  Jeg har en Bayswater, som j eg desværre ikke får brugt så meget, eftersom den ikke kan være i min cykelkurv . Og selv om jeg var ked af den første ridse, har jeg nu fået det helt fint med de øvrige, der er kommet til. Og gad faktisk godt, at jeg fik den brugt lidt mere, så den kunne få endnu mere patina...

  Tillykke med yngsten i dag, i øvrigt! Håber, I får en god dag.

  SvarSlet
 2. Jeg havde faktisk engang en pung fra Mulberry (som jeg sled op) og du har ret i det med patina. Den var næsten federe til sidst end som ny... Meeen det er mange penge synes jeg. Har overvejet at finde en brugt på nettet, men dem jeg har set er stadig ret dyre.
  Fedt at du har en Bayswater - den er jeg også ret vild med. Er der ikke strop så du kan have den over skulderen når du cykler? (personligt hader jeg at cykle med taske, så forstår godt det med at den skal kunne være i kurv).
  Og tak for tillykke - vi skal ud senere og spise sushi :-) herligt!

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...