lørdag den 16. april 2011

Appelsin

Dette indlæg handler om appelsin. Ikke frugten, men det som nogle af os slæber rundt på lårene. Den frygtede. Den bulede. Appelsinhuden...

Indtil for et par måneder siden tænkte jeg, at det havde jeg da slet ikke noget af! Nok lidt meget naivt at tro efter 2 graviditeter og vægttab med efterfølgende vægtforøgelse. Og det faktum, at jeg er ufattelig dårlig til at skrubbe huden/tørbørste, drikke meget vand og spise sundt, grønt og fornuftigt.

Ahmm... så en dag foran spejlet i trusser blev det afsløret. Jeg har det! Og jeg har masser af det. Man kan se billeder af det på nettet (ikke mit altså (!), men så har man ligesom en idé om, hvordan det ser ud). Jeg skal nok spare jer for billeder (både mine egne og dem fra nettet).

What to do? Ingenting. Åbenbart generer det mig ikke nok til at gøre noget ved det (ligger nok i samme kategori, som det med de 5 kilo for meget). Jeg har hverken købt skrubbe eller dyre cremer eller begyndt at hælde ekstra vand i hovedet sammen med fornuftige gulerødder.

Prøver at undgå at tænke på, at det en dag bliver sommer og jeg skal i bikini/mindre tøj og dermed både flashe muffin-håndtag, strækmærker, appelsinhud og overvægt. Hvis man ignorerer det stædigt nok, så går det vel væk?!!

Kunne osse bare lære at leve med, at det er sådan jeg ser ud, nu da jeg for pokker er blevet 36 år og har båret og født 2 børn! Måske livets realiteter for alvor går op for én og man bliver 'voksen' - om ikke andet, så bare for en sommer ;-)

2 kommentarer:

  1. Don't mention the war!

    Jeg har sgu også appelsinhud - endda helt uden at kunne undskylde det med fødsler. Jeg har bare ædt for meget!

    Har også forsøgt tricket med at ignorere det, men det hjalp altså ikke. Tror bare vi må lære at leve med det :D

    SvarSlet
  2. Ja, den konklusion er jeg efterhånden også kommet til - vi kan jo ikke være perfekte Barbie dukker ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...