onsdag den 13. april 2011

Inspiration

Jeg holder stædigt fast i mine 3 ting og jeg er glad for at se, at det breder sig, som små ringe i vandet, til andre her og her...

Ovre hos Anna er der dog nogle der giver op ret let. Jeg vil gerne indrømme, at det er svært at komme i gang (men nu er jeg stædig nok til at blive ved), men som Anna også skriver mange steder på sin blog, så er selv de mindste ting værd at dvæle lidt ved.

I går regnede det, ungerne og jeg måtte stresse ud af døren, bussen var forsinket da vi skulle hjem, ungerne plagede da vi var inde og handle. Kom sent hjem og direkte ned og vaske, samtidig med at jeg skal lave aftensmad, den ældste laver en konflikt og den lille er bare generel langsom om at lave noget som helst... Alligevel (!) så er der lyspunkter - selv i sådan én dag:

  1. At komme våde og trætte hjem og se børnenes glæde over, at de kan skifte det våde tøj ud med joggingtøj

  2. At sidde alle 3 under et tæppe i sofaen og være fordybet i hver vores bog, bare 20 min.

  3. At mærke stressen forsvinde, mens jeg smører madpakker og udvælger de forskellige ting, som ungerne skal have med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...