tirsdag den 26. april 2011

Har du haft en god påske?

Je, det har jeg! Vil I høre noget om min påske? Den involverer noget med en masse afslapning (meget tiltrængt) og dejligt (og intenst) samvær med ungerne... Ahhh... Det var lige, hvad jeg trængte til.

Og jeg tænkte på mindst 3 blogindlæg i løbet af de 5 fridage, men lige nu kan jeg ikke komme i tanke om nogle af dem. Kun at jeg var ude i det gode vejr, fik god mad og sovet længe (bare til kl. 7,30 - men det er længe hos os)!

Nu er hverdagen i gang igen og jeg nåede at være 10 min. på arbejde inden stressen overtog (og jeg opdagede, at jeg havde lavet en dobbeltbooking i morgen - ikke godt). Men til gengæld så er dagen fløjet afsted. Vi har simpelthen haft så travlt.

Jeg håber, I også har haft en god påske derude i blogland :-)

1 kommentar:

  1. Godt at høre, at du også har haft en god påske. Efter kun én dag på arbejde kan jeg konstatere, at jeg allerede savner mere ferie, men jeg glæder mig over, at der er en fridag på torsdag. Er stor tilhænger af blide opstarter :-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...