mandag den 18. april 2011

Allerede mandag?

Puh... synes denne weekend fløj afsted. Og så alligevel ikke. Fik ikke rigtig sovet længe eller gjort alle de ting, jeg havde planlagt. Til gengæld fik jeg sat positivt overtræk ind på venindekontoen, og nydt det dejlige vejr (mest fredag), jeg fik vinduesshoppet (købte ikke noget), drukket masser af kaffe og bagt kanelhorn.

Lørdagen bød på:

  1. Café Latte med en ex-svigerinde

  2. Vindues-shopping

  3. Mig og noget god musik i ørene på en togtur på 45 min. - ren afslapning


Søndag blev jeg vækket tidligt. 'Nogen' i min opgang synes at jeg også skulle vide, at de var kommet hjem fra byen. Derfor blev der spillet meget højt kl. 04.35 og en time frem - øv :-(

Kl. 8 begynde genboen med en eller anden støjende maskine (han skal lave terasse eller noget) og så var freden ligesom forbi!

Jeg passede børn (mine egne og deres pap-bror) fra kl. 10-18 med dertil hørende skænderier, lave frokost, finde jakker/trøjer, spille spil og se film. Ind i mellem fik jeg bagt nogle kanelhorn og mine forældre kom til kaffe og vi fik snakket ferie.

Søndags goder:

  1. Jeg nåede at støvsuge OG bage!

  2. At have ungerne udenfor 'planen'

  3. At min kæreste fik trukket mig op af sofaen og vi tog ud og spise


Påsken byder ikke på de store planer - jeg overvejer en blog-ferie, men nu må vi se om jeg kan holde mig væk herfra ;-) Jeg er på arbejde indtil onsdag eftermiddag kl. 15, men så er jeg også gået til påske i raketfart - synes jeg trænger!

I kan lige se resultatet af ungernes og mine påske anstrengelser - jeg synes selv de blev meget fine:

3-breve1

brev

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...