lørdag den 9. april 2011

Mineral make-up

Jeg går til daglig med 'ren' hud, dvs. ingen pudder, foundation eller andet. Til fest bruger jeg en mineral pudder (fra BodyShop), som jeg er meget glad for, da det ikke føles helt så 'støvet' som almindelig pudder. Jeg har desuden også tendens til at skinne i T-zonen, så den er dejlig matterende og nem at dosere, uden at jeg føler, at jeg har en ekstra 'maske' på... (ja, ved godt at jeg nok burde prøve de nye foundations - har ikke haft én siden begyndelsen af 00'erne).

Men... hvad nu med øjenskyggen? Jeg har aldrig prøvet mineral øjenskygge, men kan få et ret billigt sæt hos Elf (inkl. børster og eyeliner). Er dog ret bange for, at det ikke dækker særlig meget eller at det ikke holder.

Flotte er de jo:

36011_full1

(Billede fra Elf)

2 kommentarer:

 1. Jeg har det ligesom dig - ingen pudder/foundation til daglig, men gerne til fest ;-) Den pudder, du har fra Body Shop - er der parabener i den? I min tilstand (og vel egentlig i det hele taget...), skal man jo gå langt uden om den slags.

  Har selv fået anbefalet MAC fra Magasin til øjenmakeup - og det skal da helt klart prøves!

  SvarSlet
 2. Hej Line - jeg ved det faktisk ikke, men du kan prøve dette link: http://www.thebodyshop.dk/web/makeup_1/base/Nature's_Minerals_Foundation_SPF_25___01_-789.aspx
  og trykke på fanen ingredienser. Jeg tror det ikke, men er ikke super ekspert til at læse den slags :-)
  Jeg bruger MAC Paint Pot som underlag for at skyggen ikke skal 'løbe'...

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...