tirsdag den 19. april 2011

Her går det godt...

Der er godt nok stille. Både på gaden, når jeg går på arbejde, på arbejdet og i blogland. Hvis jeg havde mulighed for det, så ville jeg osse holde ferie. Men nogle af os må jo holde hjulene i gang ;-)

Mandag fik jeg vasket og gjort lidt rent. Og prøver at finde ud af livets store spørgsmål, så som: om jeg skal hive påskepynt op af kælderen eller bare skippe det i år. Vigtige beslutninger venter også - ved ikke lige, hvilken bog jeg skal gå i gang med her i ferien (når den kommer - onsdag kl. 15.00 præcis!)

Jeg ved, jeg burde gå i gang med at gøre altanen forårsklar, men er simpelthen så træt for tiden (igen) og vågner pga. lyset meget tidligt (eller er det begyndende stress?)

Anyways - mandag var dejlig fordi:

  • solen skinnede og jeg havde solbriller på. Både til og fra arbejde

  • jeg fik luftet min (næsten) nye nederdel

  • en sjov mms, der omhandlede noget mudder og et barn der sad fast i det (til livet)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...