tirsdag den 29. marts 2011

Tirsdag

I dag har jeg været syg. Ondt i hovedet, kvalme og usandsynlig træthed gjorde at jeg lå under dynen det meste af dagen :-( Nu ser det ud til, at det har vendt og jeg skulle gerne være på arbejde i morgen...

Dog har jeg stadig hele 3 ting, der har gjort mig glad:

 • Min store søns medfølen over, at jeg var syg. Han ringede fra bussen for at ønske mig god bedring.

 • En god kop te og et par hjemmebagte boller, der var med til at gøre mig mere frisk

 • Et døgn uden cola (ja, det lyder banalt, men er faktisk lidt af en sejr. Det der sodavand har taget helt overhånd, så nu prøver jeg at begrænse det til fredag og lørdag)

3 kommentarer:

 1. Tillykke, med alle 3. Hvor er dét dog dejligt at læse dine positive indlæg - og dét på trods af, at du har haft nogle kedelige dage, den sidste tid. Og selvom jeg ikke kommenterer på alt du skriver, så følger jeg med. For jeg bliver simpelthen så glad, når jeg klikker mig ind på din blog. TAK. Kh morsdilemma

  SvarSlet
 2. Tak :-) Det er lige før jeg rødmer... Men dejligt at vide, at der er nogle derude, der kigger med.
  Kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Arj, jeg synes godt nok, at du er hårdt ramt lige i øjeblikket. Rigtig god bedring, og tak for nogle gode og positive indlæg. Flere (mig selv inklusive) burde have evnen til at se igennem det dårlige og finde frem til det gode, der er i hverdagen. Kh

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...